Er stralend uitzien op je bruiloft: zo bereid je je voor

by Tom Cosyns Seobureau.be
0 comment

Om er stralend uit te zien op je bruiloft is het slim om ruim van tevoren te starten met de voorbereidingen van je huid, haar en nagels. Dit zal je een boost zelfvertrouwen geven en samen met je trouwjurk zal je er perfect uitzien op je bruiloft. We hebben een handige tijdlijn voor je voorbereiding gemaakt!

9 tot 6 maanden vooraf

Het klinkt overdreven, maar voor sommige dingen moet je echt zo ver van tevoren beginnen met voorbereiden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bepaalde huidproblemen die je wilt aanpakken. Eventuele behandeling daarvan zal langer de tijd kosten om op te lossen en te verminderen. Ook de verzorging van je haar neemt vaak wat langer de tijd. Als je langer en dikker haar wilt, kun je ruim vooraf beginnen met een beautysupplement. Ook een goede shampoo kopen om je haar extra te verzorgen kun je beter al wat langer gebruiken. Zo weet je zeker dat je haar er prachtig, vol en verzorgd uit zal zien.

3 maanden van tevoren

Een maand of 3 voor de trouwdag is het tijd om je bruidslook te bepalen. Doe inspiratie online op wat je een mooi kapsel vindt en hoe je wilt dat je make-up eruit komt te zien. Vergeet ook zeker niet je nagels op je jurk af te stemmen! Zorg dat minstens 3 maanden van tevoren je haar en make-up getest wordt. Zo kun je samen met je make-up artist er vooraf al achter komen wat je wel en niet mooi vindt en eventueel wat aanpassen.

2 tot 1 week voor de bruiloft

Het is bijna zo ver! In de weken voor de bruiloft heb je vaak wat meer spanning, dus het perfecte moment om je huid helemaal onder handen te laten nemen en een fijne behandeling bij de schoonheidsspecialist te plannen. Laat ook je wenkbrauwen doen en als je wilt, is het ook slim om je een week van tevoren te laten waxen. De laatste paar dagen voor je bruiloft plan je ook de kapper in om je kleur op te frissen, je uitgroei bij te werken of de dode puntjes te laten knippen. Plan ook je manicure en pedicure pas op het laatste moment. Zo weet je zeker dat alles er perfect uitziet op je grote dag!

You may also like